Konkurranser

Vinn Adam Lambert official wristband!

Lik offisielle Adam Lambert Norway siden på Facebook HER !

Deretter legg igjen en kommentar på denne siden : http://www.nrk.no/mp3/2012/10/ny-musikk-pa-mp3-38/  angående Trespassing (singelen) som er lagt ut på NRK mP3 som ny musikk! Så kopierer du kommentaren din og poster den i kommentarene på denne posten på Facebook! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=475109035854204&set=a.183639645001146.41204.157002600998184&type=1

Lykke til alle sammen! Lurer du på noe legg igjen en kommentar!

-AdamLambertNorway~

Konkurranse!!

Hei Glamberts! 

Nå skal jeg ha en konkurranse der dere skal spørre det dere lurer på om Adam Lambert så er du med i trekningen av nye albumet hans!Alle dere som spør er med i trekningen av deluxe versjonen av nye albumet hans "Trespassing"!
Så hva venter dere på? Spør i vei!

Husk mail,og navnet ditt så jeg kan kontakte deg om du vinner! 

-AdamLambertNorway~

Vinn biletter til Adam Lambert & Queen KONSERT!

11. juli spiller Adam Lambert i London sammen med Queen. Du har mulighet til å vinne billetter til deg og en venn ved å svare på dette enkle spørsmålet HER->  http://adamlambert.no/ 

Vinneren trekkes 1. juli og blir annonsert via Sony Music sin facebookside og på blikk.no. Vinneren og en venn må begge ha fylt 18 år.

* Premien dekker reise med fly tur/retur og hotellopphold en natt for to personer i tillegg til to billetter til konserten. Vinneren og en venn må begge ha fylt 18 år. Vinneren blir trukket og annonsert på Blikk nett 1. juli.

Meld deg på HER-> http://adamlambert.no/

Vil du vinne disse bilettene? Skynd deg og meld deg inn,så kan du være den heldige vinneren!!

-AdamLambertNorway

KONKURRANSE!!

For og feire at nye singelen er ute i Norge har jeg konkurranse der du kan vinne nye singelen til Adam Lambert! Du vinner 1 digital kopi av Never Close Our Eyes!

Her kan du og høre sangen!


Det du trenger for og bli med er:

  • Norsk iTunes konto! 
     

Legg igjen email adressa til iTunes kontoen din,så jeg for sendt den til deg om du vinner!

Jeg kommer til og trekke 5 heldige vinnere! Det du må gjøre er og kommentere under hvorfor akkurat DU fortjener og vinne! Husk og legge igjen email adressa i kommentarene!

BARE DERE MED iTunes KONTO KAN VÆRE MED!

Trekker vinner når jeg har minst 10 påmeldte!

Lykke til!
 Adam Lambert

Er en 31år gammel amerikansk sanger som var med i sesong 8 av American Idol i 2009 som han kom på andre plass,men han har hatt stor suksess siden! Hans debut album "For Your Entertainment" ble #3 på Billboard Album Charts,hans første verdens turne "Glam Nation Tour" ble utsolgt i 2010 verden rundt,og i 2012 debuterte han som #1 på Billboard med album #2 "Trespassing"

 Online

Kategorier

Arkiv

hits