Blogg

Fansene ble redde!

I går så postet Adam ett bilde på instagram, der det ser ut som han røyker!

@sarahhudsonxx, Vapor, and Me.  (Skrev han på bildet)

 

Da dette ble postet, ble fansene veldig redde for at han røyka! Dem ville jo ikke han skulle bli syk, miste den vakre stemmen sin m.m.. 
Det står jo klart på bilde at det var damp! Men mange forsto ikke det, så tweeta Adam følgende:

 Selvfølgelig visste de fleste av oss at Adam ikke er en idiot som ville ha ødelagt seg selv med noe sånt! Men fint at han tweeta fansen så dem fikk roet seg!

-AdamLambertNorway

Pause!

Hei!

Beklager at det ikke har vært noe blogging her i det siste...Har vært mye som skjer så jeg har desverre ikke hatt tid..
Jeg blir borte en stund til jeg har fått litt mere orden på ulike ting..

Og tusen takk til dere som er innom daglig selv om det ikke er noen nye innlegg! Jeg setter STOR pris på det!

Om dere vil lese siste nytt om Adam så kan dere besøke Adam Lambert Fan Club <- Trykk på linken!) på Facebook,som kommer med nyheter HELE dagen!  

Vi blogges i en nermere framtid! 

Hade så lenge!

Tilbake!

Hei Glamberts! 

Da vil jeg si at jeg er endelig tilbake med nyheter,videoer og bilder av Adam! Jeg skal prøve og poste alt det nyeste hver dag! Kommer anpå hvordan dagene mine er!

Jeg har ikke blogget pga personlige grunner som jeg ikke ønsker og skrive om her. Håper dere skjønner! Og jeg håper dere vil fortsette og lese bloggen! Jeg har og byttet litt på designet og headeren som dere ser! Setter og veldig stor pris på kommentarer! Ser jeg folk er interessert i bloggen så kommer jeg til og ha konkurranser også!

Så er dere glade jeg er tilbake?
Hva synes dere om nye designet? 

Dagens bilde er:


(Bilde er postet på Instagram av en fan for to dager siden) 

-AdamLambertNorway-

Beklager!

Hei alle sammen!

Ville beklage fraværet fra bloggen,har vært mye og drive med i det siste så jeg har ikke hatt tid til og blogge,men ville si at jeg kommer tilbake neste uke trur jeg! Jeg setter utrolig stor pris på at dere fortsatt stikker innom bloggen hver dag!

Mellomtiden kos dere med noen bilder av Adam!


(Bilde er fra en konsert i Singapore)


(Bilde er fra We Are Family eventet for ca 2 mnd siden!)


(Bildet er fra en konsert i Moskva for ca en uke siden)

Hva synes dere om bildene?

-AdamLambertNorway~

Video hilsen fra norske Glamberts!

Her er videoen av norske Glamberts som gratulerer Adam med dagen! (inkludert meg)

Hva synes du om videoen?

-AdamLambertNorway-

Da er dagen her!

Adam Lambert fyller 31 år i dag! Gutten som gjorde sin audition i 2009 for American Idol er nå 31! Tiden flyr! Det har vært 4 år med glede,nydelige stemma hans,perfekte øynene hans,det smilet...ALT! Vi ønsker han GRATULERER MED DAGEN! Og håper dette året gir han MYE suksess og at han fortsetter og glede oss og motivere oss som han altid gjør!

Dere kan trende HappyBdayAdam eller HappyBirthdayAdamLambert på twitter i dag og vise MASSE kjærlighet! 
Tweet han til @AdamLambert for og gratulere han! Eller skriv en gratulasjon på Facebook HER 


Bilde fra American Idol i 2009!

Har du gratulert Adam i dag?

-AdamLambertNorway- 

Happy New Year!

Hei Glamberts!

Først og fremst Godt Nyttår til dere!

Nå har jeg byttet design som dere ser,jeg er ikke 100% ferdig,men fikser på det etterhvert!
Nå skal jeg begynne og blogge igjen hver dag,med nyheter,bilder og videoer! Så stay tuned! Lambert is BACK ;)

Spent for nye nyheter om Mr. Lambert?
Legg gjerne igjen en kommentar!

-AdamLambertNorway- 

Pause!

Jeg tar en pause fra blogginga her..Dere kan fortsatt se siste nytt på facebook! Link-> AdamLambertNorway eller AdamLambertFanClub

Vi blogges igjen etter jul!

-AdamLambertNorway~ 

Beklager så mye!

Hei alle Glamberts! 

Jeg har ikke fått blogget på en stund som dere ser.Jeg flyttet,og hadde ikke internett på 2 uker,så ble jeg og innlagt på sykehuset samme mnden,og da var det ikke noe tid til blogging desverre!

Jeg er nå hjemme igjen og har internett,men det er veldig treigt. Jeg skal begynne veldig snart med og blogge her igjen! Så først må jeg ordne nytt design og pusse opp bloggen litt,og sett at nettet mitt er veldig treigt så kan det ta litt tid! Haper om ca 2 ukers tid har jeg sterkere internett så jeg får blogget som jeg gjorde før og sikkert noen konkurranser blir det og!


Takker alle sammen som er innom vær dag selv om jeg ikke blogger! Det betyr så mye for meg!

 

Kjøp nye albumet på iTunes,Cdon.no, Platekompaniet.no eller din CD BUTIKK ! Albumet heter Trespassing og det er 2 versjoner av den ,ene er Trespassing og den andre er Trespassing Deluxe!

Har du kjøpt nye albumet enda? Vi blogges så fort jeg kan begynne og blogge ordentlig igjen! 

-AdamLambertNorway~

Pause!

Hei alle sammen! Må si jeg ikke får blogget pga flytting! Men for og holde dere oppdaterte så kan dere like siden på Facebook som heter Adam Lambert Norway link HER og Adam Lambert FanClub link HER

Jeg kommer tilbake så fort jeg kan! Så vi blogges!

-AdamLambertNorway~

2012 Adam's Year!

Noe en fan har laget noe som "beviser" at 2012 er Adam sitt år!

Hva synes du? Er ikke dette kult?

-AdamLambertNorway~ 

esc2vinnik

Spørsmål til dere lesere!

Noen lydklipp av nye sangene til Adam Lambert er blitt lagt ut .. Jeg lurte på om dere lesere vil høre dem? Sangene er "Naked Love" "Trespassing" "Cuckoo" og "Never Close Our Eyes"! Grunnen at jeg spør om dere vil høre dem er fordi det tar litt tid og laste dem opp på bloggen! Så vis ingen vil høre så slepper jeg og bruke masse tid for og laste opp for ingenting..

Så vil dere høre demo lydklippene av nye sangene hans? Det må være en del som svarer for at jeg skal legge dem ut!

-AdamLambertNorway~

 

Beklager!

Beklager for ingen blogging i dag,har ikke hatt tid,innleggene fra Adam Lambert pa AMAs fra Söndag kommer senere i morgen!

-AdamLambertNorway

Bloggpause!

Hei alle Glamberts!

Jeg må si at jeg for ikke blogget på en stund fra Mandag den 31. fordi jeg flytter til Norge,og da har jeg ikke internett på en stund,desverre..

Jeg vil og si at så fort jeg far internett skal jeg blogge vær dag som jeg har gjort! Håper dere vil fortsette og lese denne bloggen om Adam Lambert! Her for dere som sakt alt nytt hele tiden!

Så jeg haper dere kommer innom nar jeg begynner igjen med blogginga her!

Hadet så lenge og vi snakkes igjen så fort som mulig! Beklager så mye!

-AdamLambertNorway

P.S Folg Adam Lambert på Twitter.com/adamlambert  for og se hva han skriver!

Om Adam Lambert!

Adam Mitchel Lambert ble født i Indianapolis,Indiana den 29.Januar i 1982! Men han oppvokste i San Diego! I 2009 var han med på sesong 8 av "American Idol" som han kom på 2. plass i. Første albumet hans "For Your Entertainment" debuterte #3 på Billboard 200,som solgte 198.000 kopier i USA første uken! 

Han hadde internasjonal suksess med sine singler "For Your Entertainment" "Whataya Want From Me" og "If I Had You" . Så kom akustiske albumet hans ut "Acoustic Live" og CD/DVD av touren hans "Glam Nation Live".Han var den eneste av deltagerene som fikk gjøre worldwide tour året etter American Idol! Nye albumet hans heter "Trespassing" som er ute siden 11. Mai her i Norge! Første singelen av albumet er "Better Than I Know Myself" og andre singelen er "Never Close Our Eyes".

I 2011 fikk han Grammy Nominasjon for "Best Male Pop Vocal Performance" med sangen "Whataya Want From Me",men som Bruno Mars vant i steden!
I Januar 2011 solgte han 1.2 millioner album og 4.2 millioner singler verdenrundt!

Adam Lambert er kjent for sin teknisk dyktig og kraftig tenor stemme! Han ble født i Indianapolis,Indiana den 29.Januar 1982 av mor Leila Mitchel og far Eber Lambert! Faren hans er nesten Norsk og mora er Jødisk!

Han begynte og synge tidlig da han var rundt 10 år! Som 19 åring fikk han sin første jobb og sang på cruiseskip med Anita Mann produksjoner i 10 mnd!
I 2005 sang i barer og klubber til han sa at han ville bli en artist og da deltok han i American Idol da han var 26 år!

Mens han var i American Idol så begynte spekulasjonene om at han var homosexuell,som gjorde at han tapte American Idol,fordi American ville ikke ha en homosexuell artist til og representere dem!

Etter American Idol var slutt og han kom på 2. plass,sa han i ett intervju med bladet Rolling Stone at han er homosexuell,men grunnet at han aldri sa noe var fordi ingen spurte han om det,det var jo ett talent show og det hadde jo ingenting og gjøre med musikken/talenten,så hvorfor skulle han begynne og snakke om det lissom.."I've been openly gay since i was 18" Sa Lambert i intervjuet med Rolling Stone. Han sa "People shoudln't be suprised about the fact that im gay".JEG KOMMER TIL OG SKRIVE MERE HER! Noe du lurer på som ikke er her? Så spør i kommentarfeltet vel!

 Adam Lambert

Er en 31år gammel amerikansk sanger som var med i sesong 8 av American Idol i 2009 som han kom på andre plass,men han har hatt stor suksess siden! Hans debut album "For Your Entertainment" ble #3 på Billboard Album Charts,hans første verdens turne "Glam Nation Tour" ble utsolgt i 2010 verden rundt,og i 2012 debuterte han som #1 på Billboard med album #2 "Trespassing"

 Online

Kategorier

Arkiv

hits