Beklager så mye!

Hei alle Glamberts! 

Jeg har ikke fått blogget på en stund som dere ser.Jeg flyttet,og hadde ikke internett på 2 uker,så ble jeg og innlagt på sykehuset samme mnden,og da var det ikke noe tid til blogging desverre!

Jeg er nå hjemme igjen og har internett,men det er veldig treigt. Jeg skal begynne veldig snart med og blogge her igjen! Så først må jeg ordne nytt design og pusse opp bloggen litt,og sett at nettet mitt er veldig treigt så kan det ta litt tid! Haper om ca 2 ukers tid har jeg sterkere internett så jeg får blogget som jeg gjorde før og sikkert noen konkurranser blir det og!


Takker alle sammen som er innom vær dag selv om jeg ikke blogger! Det betyr så mye for meg!

 

Kjøp nye albumet på iTunes,Cdon.no, Platekompaniet.no eller din CD BUTIKK ! Albumet heter Trespassing og det er 2 versjoner av den ,ene er Trespassing og den andre er Trespassing Deluxe!

Har du kjøpt nye albumet enda? Vi blogges så fort jeg kan begynne og blogge ordentlig igjen! 

-AdamLambertNorway~

2 Glamberts

Trine

24.05.2012 kl.00:26

Hvorfor ble du innlagt på sykehus?

ingvild Drågen

30.05.2012 kl.00:41

Fin blogg, fint å se andre norske glamberts :)

Skriv en ny kommentarAdam Lambert

Er en 31år gammel amerikansk sanger som var med i sesong 8 av American Idol i 2009 som han kom på andre plass,men han har hatt stor suksess siden! Hans debut album "For Your Entertainment" ble #3 på Billboard Album Charts,hans første verdens turne "Glam Nation Tour" ble utsolgt i 2010 verden rundt,og i 2012 debuterte han som #1 på Billboard med album #2 "Trespassing"

 Online

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits