Se Adam Lambert på TV'en!

Hei! Jeg er tilbake!

Så,på Sondagen kan dere se Adam Lambert på EMA's på MTV! Klokka 20:00 er det Red Carpet LIVE,Og kl 21:00 er det EMA's SHOW! 

Han skrev på Twitter at han skal være med der,og han skal opprette! Mange spekulasjoner om han skal synge nye singelen sin,men det har han ikke nevnt noe konkret om enda,eller han skrev en Direct Message på Twitter til en fan,men vi vet enda ikke om det er helt sant om det er han som skrev det.. Han sa at det er ikke nye singelen,men han skal oprette,men vi får se hva som sjer på Søndagen!

Bandet Queen skal være med der og,og mange trur at Adam Lambert skal oprette med dem..Det er en overaskelse hvaertfall..Igjen,vi far se hva som sjer pa Søndagen,men han skal vaertfall være med så det er POSITIVT!

Husk Kl. 20:00 er det EMA's RED CARPET Og Kl.21:00 er det EMA's 2011 Main Show!!

Er dere spent for og se Adam Lambert på Søndag??

-AdamLambertNorway~

2 Glamberts

kult <3

Hanne Madeline

05.11.2011 kl.13:50

Hurra hurra hurraaa! :D Jeg skal seee!

Skriv en ny kommentarAdam Lambert

Er en 31år gammel amerikansk sanger som var med i sesong 8 av American Idol i 2009 som han kom på andre plass,men han har hatt stor suksess siden! Hans debut album "For Your Entertainment" ble #3 på Billboard Album Charts,hans første verdens turne "Glam Nation Tour" ble utsolgt i 2010 verden rundt,og i 2012 debuterte han som #1 på Billboard med album #2 "Trespassing"

 Online

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits