Om Adam Lambert!

Adam Mitchel Lambert ble født i Indianapolis,Indiana den 29.Januar i 1982! Men han oppvokste i San Diego! I 2009 var han med på sesong 8 av "American Idol" som han kom på 2. plass i. Første albumet hans "For Your Entertainment" debuterte #3 på Billboard 200,som solgte 198.000 kopier i USA første uken! 

Han hadde internasjonal suksess med sine singler "For Your Entertainment" "Whataya Want From Me" og "If I Had You" . Så kom akustiske albumet hans ut "Acoustic Live" og CD/DVD av touren hans "Glam Nation Live".Han var den eneste av deltagerene som fikk gjøre worldwide tour året etter American Idol! Nye albumet hans heter "Trespassing" som er ute siden 11. Mai her i Norge! Første singelen av albumet er "Better Than I Know Myself" og andre singelen er "Never Close Our Eyes".

I 2011 fikk han Grammy Nominasjon for "Best Male Pop Vocal Performance" med sangen "Whataya Want From Me",men som Bruno Mars vant i steden!
I Januar 2011 solgte han 1.2 millioner album og 4.2 millioner singler verdenrundt!

Adam Lambert er kjent for sin teknisk dyktig og kraftig tenor stemme! Han ble født i Indianapolis,Indiana den 29.Januar 1982 av mor Leila Mitchel og far Eber Lambert! Faren hans er nesten Norsk og mora er Jødisk!

Han begynte og synge tidlig da han var rundt 10 år! Som 19 åring fikk han sin første jobb og sang på cruiseskip med Anita Mann produksjoner i 10 mnd!
I 2005 sang i barer og klubber til han sa at han ville bli en artist og da deltok han i American Idol da han var 26 år!

Mens han var i American Idol så begynte spekulasjonene om at han var homosexuell,som gjorde at han tapte American Idol,fordi American ville ikke ha en homosexuell artist til og representere dem!

Etter American Idol var slutt og han kom på 2. plass,sa han i ett intervju med bladet Rolling Stone at han er homosexuell,men grunnet at han aldri sa noe var fordi ingen spurte han om det,det var jo ett talent show og det hadde jo ingenting og gjøre med musikken/talenten,så hvorfor skulle han begynne og snakke om det lissom.."I've been openly gay since i was 18" Sa Lambert i intervjuet med Rolling Stone. Han sa "People shoudln't be suprised about the fact that im gay".JEG KOMMER TIL OG SKRIVE MERE HER! Noe du lurer på som ikke er her? Så spør i kommentarfeltet vel!

 

Ingen Glamberts

Skriv en ny kommentarAdam Lambert

Er en 31år gammel amerikansk sanger som var med i sesong 8 av American Idol i 2009 som han kom på andre plass,men han har hatt stor suksess siden! Hans debut album "For Your Entertainment" ble #3 på Billboard Album Charts,hans første verdens turne "Glam Nation Tour" ble utsolgt i 2010 verden rundt,og i 2012 debuterte han som #1 på Billboard med album #2 "Trespassing"

 Online

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits